CURTAIN CALL - book a show!
Strippari, tankotanssija vai jotain muuta? 

Tankotanssi esitys

Sinun tapahtumatila kuuluisi olla korkealla katolla varustettu, minimi 2,4-3,2 metriä. Tanko on niin sanottu lavatanko eli sitä ei kiinnitetä kattoon. Lattiatilaa pitää olla vähintään 2x2 metriä ja tasainen lattia tai maa! Tankotanssi esitykset kestää 5-10 minuuttia musiikin, rekvisiitan ja shown mukaan lukien. Esitys voi sovittaa teemaan - burleskityyppinen (topless nännit peitettynä) riisuminen ainoastaan toiveiden mukaan.

Striptease show

Strippaan tangolla tai ilman. Tärkeä ettei lattialla löydy lasia tai muita teräviä esineitä! Striptease esityksessä riisun kaikki vaatteet, siihen että olen täysin alasti. Striptease esitys on 10-15 minuuttia ja esitykseen voi yhdistää muita minun tarjoamani palveluita kuten juontaja, baarimikko tms.
Striptease esitys sisältää musiikit ja rekvisiitta, ja kuuntelen mielellään sinun toiveita esim teeman tai musiikin suhteen. Jos haluat että jään esitykseni jälkeen vielä ”hengailemaan” ole ystävällinen ja mainitse tästä tilauksen yhteydessä.

Juontaja & emäntä

Puhun suomea, ruotsia ja englantia yhtä hyvin ja osaan juontaa huumorilla ja ammatti-taidolla. Olen toiminut emäntänä VIP vieraille. Osaan myös baarimikon ja baarityöntekijän tehtävät, ja teen mielellään esim baarimikko vuoroja tai toimin vieraiden emäntänä tilaisuudessasi. Topless tarjoilu saatavana lisähinnasta.


GoGo/ esitanssija

 GoGo eli esitanssijana tapahtumiin, yökerhoihin, festareille ja reiveihin. Esitanssijana teen 6-10 tunnin keikkoja jossa huomioitu mahdollisuus tauolle. Tanssin erilaisen musiikin pariin, konemusiikki, livebändi, eli musiikkityylit käy myös.


Toiset palvelut (musiikkivideot yms)

Minulle voi ehdottaa toisia työtehtäviä kuten musiikkivideot, taideprojektit, erilaiset puhetilaisuudet.. Ota yhteyttä niin teen sinulle tarjous!
Huom - en myy seksipalveluita, seurapalvelua tai eskorttipalvelua. 


Haluatko aivan oman paketin?
Räätälöidään sinun tilaisuudelle sopivan kokonaisuuden! Ole yhteydessä!