picture: @epframes

SHOWGIRL STORY

Lapsuudesta asti, olen himonnut olla lavan tähti. Minun vanhemmat kannustivat tätä haavetta ja antoi minulle mahdollisuus harrastaa tanssia, musiiikkia ja teatteria. Olen aina rakastanut esiintymistä ja mitä suurempi yleisö - sen parempi!

Viihde ja viihdyttäminen kaikissa muodoissaan on minulle rakasta puuhaa ja on ollut unelmien täyttymys saada tehdä tätä työkseni.

Striptease ja aikuisviihdettä olen tehnyt noin kolme vuotta. Aloitin 2016 tankotanssi harrastuksen ja se vei koko käden. Olen kerennyt ohjata tankotanssia sadoille asiakkaille sekä esiintynyt ja ohjannut tunteja ympäri Suomea. Olen kisannut sekä tuomaroinnut lajin parissa mutta suurin intohimo on esiintymisessä.

Minun esiintymistyyli on erityisesti painottaen lattialiikkeitä, tankotanssia ja yleisön vangitsemista. Mä esiinnyn hymy suussa ja koskettelen yleisöä ja pidän katsekontaktia. Musikaalisuus ja tarinan kertominen on minun lempi asioita ja haluan herättää tunnetta yleisöön. Parhaimmillani olen kun saan improvisaatiolla esiintyä.

Tanssin lisäksi tuotan aikuisviihdettä minun onlyfans tilille. Olen tuottanut materiaalia yksin ja muiden creatoreiden kanssa. 


Urani poimintoja:
- olen ollut vieraana YLE “Efter nio” telkkariohjelmassa aiheesta onlyfans
- tanssinut suomen suuremmalla seksimessuilla puuhalavalla  “sEXHIBITION”
- tanssinut musiikkivideossa coverbiisiin “sexyback” Cometron metallibändin esittämänä

- esiintynyt iltalehdissä ja päivälehdissä aiheena striptease, seksityö ja onlyfans

Mitat
PITUUS 159 CM
70 DD

Kurvikas mutta treenattu lihaksikas kroppa. Paljon tatuointeja, lävistys nenänsiivessä. Huolehdin minun tukasta, kynsistä ja ihosta ja look on pikemmin glam ja huollettu kuin naturel.

Faktoja esiintyjäminästä

Minulla on näyttäviä notkeutta vaativia temppuja tangolla ja ilman, mutta en koe että olen tankotanssijana mikään temppuilija. Pidän rooliasuista mutta en käytä peruukkeja. Mä suosin korkoja, 20cm platform kengät kun viihdytän asiakkaita. olen kokenut asiakaspalvelija ja small talk on mun suurin taito! 

Portfolio 

Music video "Sexyback" by Cometron
TCDF modeling - Picture taken by EPFRAMES photography 
Performances at Nightclubs 
Workshop at IMPI studio in Helsinki